aktuálně

Nešťastní klienti Maliny přišli o peníze.Teď čelí lživým telefonátům

Měl to být strategický partner při reorganizaci krachujícího holdingu Malina. Místo toho společnost TnG vede vůči klientům Maliny agresivní marketingovou kampaň, při které používá nekale získané telefonické kontakty.

„Malina už o tom měla webinář i oficiálně to vyslala přes všechny maily, co mohla, a už tam v tom věřitelích není nikdo jiný. Byla tam chvilinku společnost fotovolty, ale ti vykradli databázi a obvolali to, takže ti budou časem vyřazeni, velice brzo. Takže oficiálně̌ jsme to vyhráli,“ říká na nahrávce telefonátu s jedním z klientů energetického holdingu Malina obchodník společnosti TnG-Air Servis.

Problém je, že se tento, ani desítky dalších podobných zdokumentovaných telefonátů neměl vůbec odehrát. Navíc společnost TnG-Air Servis klienty Maliny lživě informuje.

Citace MF – jak se cítí být poškozeni, jaká je ve skutečnosti situace s TNG. To, že bude společnost TnG šířit lži o naší společnosti, se dalo očekávat. Nicméně to, že matou a lžou již jednou podvedeným klientům Maliny, považujeme za vrchol hyenismu. Tvrdí například, že jejich řešení je podporované státem, vyhráli výběrové řízení ze 150 velkých firem a podobné nehoráznosti. Všechno jsou to samozřejmě lži a způsob, jak manipulovat již jednou oklamané klienty. Nabízená výsledná cena ani není nijak výhodná, když i přímo na infolince je zákazníkům sděleno, že FVE bude stát 460-470 tis. bez vícenákladů. Tedy de facto peníze, za které od klientů „výhodně odkupují“ pohledávky následně dají jako přirážku ceny.

Společnost fotovolty v kauze Maliny přišla s reorganizačním plánem, který zachovává provoz dlužníka a počítá s instalací všech fotovoltaických elektráren a tepelných čerpadel oklamaných klientů a to v nejvyšší kvalitě a z komponent renomovaných značek dostupných na českém trhu. Fotovolty myslí i na klienty Energetického Holdingu Malina, kteří mají již zakázky rozpracované, nebo dokončené. V případě schválení reorganizačního plánu dlužníka by klienti Maliny přišli o veškeré záruky a práva z vadného plnění, zatímco v plánu fotovoltů se počítá se zachováním těchto záruk. To vše s podporou Cechu akumulace a fotovoltaiky a Komory OZE.

„V současnosti nám nezbývá nic jiného, než se v zájmu klientů Maliny důrazně postavit proti aktivitám firmy TnG, která se podle našeho názoru podílí na aktivitách, které mohou skončit i takzvaným vytunelováním Maliny, respektive toho co ještě zbylo“ vysvětluje Matěj Fejlek. – prosím kontrolu.

Už v minulosti se ukázalo, že se okolo Maliny pohybuje také podnikatel Lubomír Podlipný. Ten byl v minulosti pravomocně odsouzen za hospodářskou trestnou činnost. Podlipný údajně tajně drží až třicet procent akcií Maliny.

Stanovisko Lubomíra Podlipného a společnosti TnG redakce zjišťuje.

Další články autora

Komentáře

Nejnovější články

Základ firemního úspěchu? Aplikace na míru

Apky lidi baví. Apky firmám vydělávají peníze. Apky zefektivňují práci zaměstnanců. Kolik jich má vaše firma? Pokud o nich zatím jen přemýšlíte, je nejvyšší...

Jak se vyvíjí minimální a průměrná hrubá mzda v posledních letech?

Nebudeme si nic nalhávat – do práce chodíme hlavně pro peníze. Přesně proto nás všechny zajímá, jak velká částka nám každý měsíc přistane na...

Hlavní důvody, proč konečně investovat do CRM systému

Data dnes patří k nejcennějším komoditám. A právě proto se stává řízení vztahů se zákazníky (CRM) naprosto nezbytným nástrojem pro růst a úspěch takřka...
- Komerční sdělení -spot_img

Redakční výběr

Partner webu

spot_img
spot_img
spot_img